Място за Вашата реклама

Четвъртък, 07 Април 2016 08:00

Упоритите уроинфекции и как да се справим когато антибиотиците не действат!

Написана от 
Оценете
(0 гласа)
По темата разказва Д-р Стоянов, уролог
Хора, които се борят от години с този вид инфекция, приемат големи количества антибиотици, които унищожават нормалната за организма флора

8a843c06Инфекциите на пикочните пътища са най-честите инфекциозни заболявания. Те са придружавани с често уриниране, болки в пикочния мехур и повишена температура, дори и болки когато не се уринира. Урината е обикновено с неприятна миризма, мътна и белезникава. При пациентите има често и силно желание за уриниране, но се отделя много малко количество урина.

Явяват се като резултат от лоша хигиена, след спад на имунната система, както и след дълъг запек. Най-честа причина за упоритите инфекции на пикочните пътища е бактерията Esherichia coli. Тя се връща много често, трайно уврежда пикочните пътища и причинява тежки възпаления.AllergyFocusPCP

Неправилно лекуваните инфекции, причинени от бактерии, придружени с отслабена имунна система, могат да доведат до бъбречна инфекция с повишена температура, болки, повръщане и кръв в урината.

Терапията е антибиотична, но с частичен успех при лечението на тези инфекции. По-продължителната употреба на антибиотиците, които работят добре в началото води до бързо повишаване на устойчивостта на бактериите. Тези бактерии проявяват способност да мутират и да се закрепват за стените на пикочните пътища, поради което се изписват други антибиотици.

Хора, които се борят от години с този вид инфекция, приемат големи количества антибиотици, които унищожават нормалната за организма флора, а при жените и вагиналната такава. 80% от жените в периода на една година след лечение на инфекциите на пикочните пътища отново се явяват при лекар със същите симптоми.

Ето защо, по-препоръчително е да се използват естествени продукти, които не нарушават баланса на бактериалната флора и намаляват възможността за повторна поява на инфекцията.

 

УРОКСИН е напълно натурален продукт, който ефикасно облекчава симптомите на инфекция на пикочните пътища, елиминира Esherichia coli и други причинители за появата на инфекции, но без да нарушава нормалната флора.

Как действа УРОКСИН?

Директно антибактериално и противогъбично действие срещу най-разпространените и най-тежките причинители (Escherichia coli, Proteus Mirabilis, Klebsiella pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa и faecium, Candida albicans)What-is-urology

Напълно премахва и изключва патогенни бактерии и гъбички, и по такъв начин инфекцията не се връща толкова често, колкото само с антибиотичното лечение (уникално и най-важно предимство).

Облекчава болката и дискомфортта при уриниране още на първия ден от употреба (нито едно друго средство за защита не е по-ефективно).

Подобрява защитните сили на пикочните пътища, намалява възможната от повторна поява на инфекция.

Може да се използва самостоятелно или като допълнение на антибиотична терапия, в зависимост от тежестта на инфекцията.

Из ,,Здравни теми,,

Прочетена 2038 пъти
Влезте, за да коментирате
Status API Training Shop Blog About Pricing © 2015 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Contact Help
Нагоре