Място за Вашата реклама

Четвъртък, 05 Февруари 2015 08:37

Безплатни правни съвети!

Написана от 
Оценете
(0 гласа)
Безплатни правни съвети и консултация

Pravnisaveti.com е сайт, чиято цел е да помогне и асистира за решение или консултация по различни правни казуси. Идеята му е да се превърне в съветник и помощник от правно естество , като не се ангажираме с абсолютна истинност и аргументация по зададените въпроси. Отговорите на Вашите казуси се дават от квалифицирани лица, на доброволни начала , поради което Ви съветваме от тук да получите насочваща информация за последващ консулт при професионалисти.

За по- обширна и обективна информация, сме добавили и възможност на различни адвокати да се регистрират и отговарят по някой казуси, за които имат компетенция. Така потребителите имат реален шанс, по-лесни казуси да получат ефективен отговор тук, без да се налагат последващи посещения при специалисти.

Регистрацията за адвокати е доброволна и не е ангажираща за тях, всичко е въпрос на добро желание и свободно време.

Прибавили сме и подробен списък на нотариусите в България, с цел потребителите ни да се информират предварително за локацията на нотариални кантори по населено място, като това ще им спести доста ценно време. Умоляваме всеки, който разполага с информация за промяна на данни посочени в сайта ни, да ни информира на посочените контакти, за да бъде актуализирана.

За улеснение на всички сме подготвили подробен списък с примерни договори , пълномощни и всякакви документи , които биха Ви били от полза във вид лесен за корекция и употреба.

Надяваме се, амбициите ни да превърнем този сайт с обществена насоченост във Вашият съветник и коректив по правни теми и възникнали казуси, ще се реализират.

Прочетена 2149 пъти Последно променена в Четвъртък, 19 Ноември 2015 12:46

Свързани статии (по етикет)

Влезте, за да коментирате
Status API Training Shop Blog About Pricing © 2015 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Contact Help
Нагоре