×

Грешка

Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Правителството "Борисов 3" е на път да направи втора сериозна външнополитическа грешка в евразийска посока
Изборната система запазва всички пълномощия на неограничена власт на правителството, и със сигурност му помага да контролира народа.Тази система е толкова порочна, че вече е време да се премахне, защото е пречка за прогреса.
Облаците на политическия небосклон се сгъстяват. И е неизбежно на някакъв етап да се активират стари схеми и матрици за насочване и управление на общественото съзнание.
Нагъл обир в светата обител
Ние винаги ще помним!
70 години от спасяването на българските роми по време на Втората световна война В устната традиция на ромите можем да открием главно елементи от еврейската митология с подчертан акцент върху кабалистичния аспект и някои особености, свързани с богослужението на древна Персия.
Всяка година в Испания се набират берачи на ягоди.След кризата се навъдиха много мошеници и откровени лъжци.Много от тях взимат комисионни и проценти от и така измъчения народ.
Както си спомняте в първата част един стар човек на име Радослав Смиловки, тероризира психически една обикновена жена. След първата статия се надявахме да се осъзнае, но той нагло продължава тормоза. Ще разкажем фактите така както са!
Кеворк Кеворкян /спонсорирано/
В Испания отваря врати нудистки ресторант

Православен календар

Kalendar
                          *  19-09-2018  *

Новини от България

Новини от света

Спорт

GONG - актуални спортни новини от света и България
Нагоре