Място за Вашата реклама

Редактор

Редактор

Отворено писмо към петицията,  " Обявявам всички правителства след 1989 за незаконни"!
ПЕТИЦИЯ   С   ИСКАНЕ НА  НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА НАСТОЯЩЕТО  ПРАВИТЕЛСТВОТО И РАЗПУСКАНЕ  НА  44- то НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПОРАДИ  СИСТЕМНО НАРУШАВАНЕ НА  ПРИНЦИПИТЕ НА ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА И ОБЯВЯВАНЕТО  ИМ ЗА НЕЗАКОННИ 
Защо  Французите  се борят за правата си  и как го правят  ? С движението  жълти  жилетки, които действат като по учебник  и ще  си  извоюват  правата , които желаят.  Защо  Българите  трябва да се борят за правата си ? - Защото  в България  властта е  нелегитимна. 
Днес ни изпратиха този текст, и го публикуваме без редакторска намеса. Екипа на Антена- България апелираме за същото.
Как се заличава ферма или как се отнема хляба на бедния български народ? Интервю с Ани Петрова от Болярово за аграрния тероризъм на правителството!
На 79 годишна възраст, почина легендарния български футболист и треньор Иван Вуцов.
Народа се въоръжава и е готов за война с мафията. Виждайки наглостта им, която стигна и до абсурда, да асфалтират върху сняг, за да откраднат едни пари, абсурдни закони, никаква съдебна система, очевадни кражби без да има наказани.
Народа е готов за революция. Въпреки наложения изкуствен расизъм, те започват да осъзнават, че само обединението ще им върне държавата. Видно е, че последните дни на това правителство вече се изнизват.
В последно време все повече чуваме по медиите в България за думата патриотизъм, а знаем ли какво е значението на тази дума?
В последно време все повече чуваме по медиите в България за думата патриотизъм, а знаем ли какво е значението на тази дума?
Страница 1 от 9
Нагоре