Място за Вашата реклама

Неделя, 31 Март 2019 23:52

Отворено писмо пратено до EU институциите

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Отворено писмо към петицията,  " Обявявам всички правителства след 1989 за незаконни"!

За съжаление е видно, че гражданско общество няма, затова отново трябва да разчитаме на чужди!

Писмото което пратихме до:

1 г-н Франс Тимерманс – първи заместник- председател на ЕК с ресор – „по-добро законотворчество, междуинституционални отношения, върховенство на закона и Харта за основните права в ЕС“

2 Комисар Вера Йоурова – с ресор  правосъдие, защита на потребителите  и равнопоставеност на половете на ЕК

3  Европейски парламент:

4  Белгийският   министър  Belgium's EU minister

5  Немският  външен  министър

REF: ИНСТИТУЦИОНАЛНИ РАЗПОРЕДБИ

1 На основание  чл.227  Ви молим Ви молим незабавно  да упражните вашите  правомощия, които имате  посредством  чл.226 от ДФЕС , за да поискате иницииране на процедура съставяне на анкетна комисия   връзка  чл. 223 от ДФЕС, касаещ   избора на членовете на  ЕП  във връзка с умишлено  поддържаните  несъществуващи  избиратели т.е. така наречени „ мъртви души” в  българските  изборни списъци,  които представляват  реален риск предстоящите избори  да бъдат манипулирани, а изборните резултати изкривени  , с което да засегнат интересите на гражданите

2 На основание  чл.227  Ви молим  незабавно да упражните вашите  правомощия, които имате  посредством  чл.226 от ДФЕС , за да поискате  иницииране на процедура по съставяне на анкетна комисия , която на място  да разследва    представените  данни , които  дискредитират  демократичния процес  в България и влизат в противоречие с принципите заложени в чл. 2 от ДФЕС  с цел временно замразяване  процедурата за избор на евродепутати от България.

3 На основание  чл.227  Ви молим незабавно да упражните вашите  правомощия за да поискате иницииране на процедура съставяне на анкетна комисия ,  във връзка  прилагането на чл.7 при наличието на очевиден риск от тежко нарушение от държава-членка на ценностите, посочени в член 2

Уважаеми Дами и Господа,

Обръщаме се по спешност към Вас , защото редица данни от  последните  два месеца   показват  недвусмислено , че демократичният процес в България тотално е опорочен. Договорът за ЕС е международен договор, сключен между държави, и същевременно е учредителен акт на международна организация (Европейския съюз) , който се основава на ценностите на зачитане на човешкото достойнство, на свободата, демокрацията, равенството, правовата държава. В България ситуацията и представените доказателства доказават , че тези ценности са тотално нарушени. Всички  предоставени данни сочат за корупция, данъчни, имотни, документни и финансови измами, в това число укриване на доходи,  злоупотреба с власт, търговия с влияние, лобизъм осъществени от  изпълнителната , законодателната и съдебната  власт. Срещу българската държава посредством нейната еманация  Българска народна  партия  е заведено дело  в съд на САЩ  с предмет пране на пари на основание на    закона RICO - Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act  is a U.S. federal statute which provides criminal penalties and civil action for any act performed as a part of an ongoing criminal organization.

Ако американският съд постанови осъдителна присъда по делото, което е доста вероятно  основавайки се на доклада на държавния департамент на САЩ, а  европейските институции  игнорират  нашия сигнал означава , че не защитават  интересите на европейските граждани .

В допълнение  на  представените линкове прилагаме:
Доклад на  държавния департамент на САЩ за ситуацията в България от 01.03.2019г.,  съдебни книжа  от заведеното дело срещу Българска народна партия по закона РИКО.

На второ място управляващото  мнозинство посредством  избирателния орган умишлено  от години  непрекъснато  поддържа избирателни списъци,  в които фигурират над  един милион и триста хиляди  така наречени  „мъртви души” т.е. несъществуващи избиратели,  служещи   за „ законно „ манипулиране” и изкривяване   на изборните резултати.

Доказателство за фигурирането  на  над един милион и триста хиляди души  се  виждат ясно от огромните разминавания в данните на НСИ и ГРАО за населението у България Благодарение на  тях  управляващото  мнозинство  „ държи” властта в ръцете си. Обстоятелството, че българското право урежда изборите за Европейски парламент чрез препращане към разпоредбите на Изборния кодекс, който регламентира останалите избори, провеждани в България, не означава, че провеждането на европейските избори не е от компетентността на Съюза. Посочваме и  постоянната практика на Съда на ЕС - Дело C 650/13).

За пореден път по спешност Ви каним да ни  посетите  България и  на място  с  да се запознаете с реалната обстановка.

И на английски:

Ruling majority, through the electoral body deliberately for years, has  maintained in  bulgarian electoral rolls listing over one million and three thousand so-called "dead souls", non-existent voters serving "legal" manipulation, and distortion of election results. Evidence of more than one million and three hundred thousand people can be seen clearly from the huge discrepancies in NSI and GRAO data for the population of Bulgaria. Thanks to them, the ruling majority "holds" the power in their hands. The fact that Bulgarian law regulates the elections to the European Parliament by referring to the provisions of the Electoral Code which regulates the other elections held in Bulgaria does not mean that the holding of European elections is not within the competence of the Union. We also refer to the consistent case-law of the Court of Justice - Case C 650/13).
Once again in urgency we invite you to visit Bulgaria and on the spot to get to know the real environment.
We'll wait a month for your expert response and  connection with us. In the absence of a response via the electronic media, we will inform the other citizens of the Union  how  European institutions allow  a portion of their taxes go to political ruling majority of  member state judged under the RICO Act applied to Racketeer Influenced and Corrupt Organizations.

Прочетена 2763 пъти Последно променена в Понеделник, 01 Април 2019 09:52
Влезте, за да коментирате
Status API Training Shop Blog About Pricing © 2015 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Contact Help
Нагоре