Място за Вашата реклама

Събота, 19 Януари 2019 08:37

Предизвикателство за силата на българския дух

Написана от 
Оценете
(0 гласа)
Тодор Андреев Тодор Андреев
Нека подкрепим този млад човек
Млад българин поема предизвикателството да измине с велосипед пътя от Германия до България посред зима. Това ще се случи съвсем скоро като отправната точка ще е от Берлин. Младият мъж е от Каспичан, на 26 години, но от 4 години живее и работи в Германия. Идеята му е да достигне до българската граница и да се изкачи на Шипка навръх 3 март.

"Аз не съм професионалист в тази област, колоезденето, и искам да изпробвам възможностите си, да се боря и да стигна навреме за честването на националния ни празник, и да почета паметта на загиналите за Освобождението. Духът, който са имали предците ни ме кара да направя този преход на две гуми. Ще участвам сам със съпътстващ екип. Искам всички българи да научат за това и да се присъединят към мен на Шипка." , казва ентусиастът.

Стартовата точка на колоездачния преход от Германия до България ще започне от Берлин на 21 февруари около 9 часа сутринта. Тодор ще трябва да измине над 2000 км като в прехода си ще бъде придружаван единствено от масажист. Предвижда да измине дневно около 200-300 км, като паузите за храна и нощувка ще са по шест часа.

Младият ентусиаст е завършил Казанлъшката Художествена гимназия, но съдбата го отвежда в чужбина. Там обаче той не къса нишката си с родния край. В момента подготвя национален проект в полза на българското общество.

Ако подкрепяш младия българина в това свое предизвикателство, сподели със свои приятели и познати! По този начин ще покажете на всички че го подкрепяте!

Редактор(ПИАР):
Ани ЦЕКОВА

Рекламен дизайнер:
Милчо БОРИСОВ

Трибагреника е предоставен от:
Валя АЛЕКСАНДРОВА

Медийна подкрепа:
"НОВА ТВ" / Очаквайте скоро!
"Канал 3" / Очаквайте скоро!
"БТВ" / Очаквайте скоро!
"БНТ" / Очаквайте скоро!
Радио "БНР - РАДИО ШУМЕН"
Радио "БНР - РАДИО ВИДИН" / Очаквайте скоро!
www.KAZANLAK.com
www.ACTUALNO.com
www.DESANT.net
www.NOVINI247.com
www.PALO.bg
www.CLUB.bg
www.KAZANLAK-BG.info
www.MONITOR.bg
www.NEW.SLIVEN.net
www.PRESSTV.bg
Весник "Телеграф" /16.01.2019 г.
Весник "МОНИТОР" /17.01.2019 г.
Весник "Старозагорски новини" /17.01.2019 г.
Весник "СТАНДАРТ" / очаквайте скоро!

Прочетена 5467 пъти
Влезте, за да коментирате
Status API Training Shop Blog About Pricing © 2015 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Contact Help
Нагоре