Място за Вашата реклама

Петък, 18 Януари 2019 00:25

Мним прОтест, Революция или Война?

Написана от 
Оценете
(0 гласа)
Народа се въоръжава и е готов за война с мафията. Виждайки наглостта им, която стигна и до абсурда, да асфалтират върху сняг, за да откраднат едни пари, абсурдни закони, никаква съдебна система, очевадни кражби без да има наказани.

Полицейски произвол на арести, побои, глоби и актове. Нагли министри, хулещи населението, като Каракачанов – циганите или Симеонов - майките с децата инвалиди.
Медиите, които изкуствено насаждат омраза и расизъм, ръсещи лъжа след лъжа, за да защитят мафията в парламента и да предизвикат гражданска война. И още куп нередности и всичко за което се сетите.

Фейсбук се препълни с гневни видеоклипове, постове и коментари. Мирните и нежни жени, показват повече мъжество от мъжете и призовават за силови действия. Ромите се мобилизират, в подкрепа на своите съграждани и ще застанат до тях. Вече не искат да слушат пишман водачи и манипулатори, които с лъжи и манипулации за движения и референдуми, отлагат и дават време на мафията да се подготви. Вече са готови на всичко... Много от тях, вече са обърнали знамето на обратно с което показват, че обявяват свещена война за България. Вероятността отново да ги излъжат е минимална, но съществува. Ще следим и ще ви информираме.

Прочетена 440 пъти Последно променена в Петък, 18 Януари 2019 00:52
Влезте, за да коментирате
Status API Training Shop Blog About Pricing © 2015 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Contact Help
Нагоре