Място за Вашата реклама

Сряда, 16 Януари 2019 17:35

Революцията на метлите

Написана от 
Оценете
(2 гласа)
Народа е готов за революция. Въпреки наложения изкуствен расизъм, те започват да осъзнават, че само обединението ще им върне държавата. Видно е, че последните дни на това правителство вече се изнизват.


Партии, движения, сдружения и пр. вече са остаряла система на управление и безславно си отиват. Европа върви към промяна. Тази година, света ще се промени и дай Боже, България също. Българите, започнаха да чистят мършата между тях. Расисти, патрЕоти, фенове на партии, тролове, бавно но сигурно си заминават.

Узряването е мъчително и с много препятствия, но носи Надежда. Все повече групи в социалните мрежи, започнаха да призовават за революция, след като опита от последните години показа, че мирни протести и референдуми са безсмислени, защото винаги биват отхвърляни и неуспешни.
Въпреки провокациите на троловете и платени предатели, съединението на народа върви с бързи темпове. Хората вече се умориха да чакат измислен преход и подобряване на живота. Осъзнаха, че партиите са измислица която ги разединява а всъщност работят заедно за своето обогатяване.


Да, между хората има и такива, които правят опит да забогатеят чрез лъжи, но бързо биват хванати. Като пример ще дадем Емил Русанов, който опита всячески да влезне в политиката в две държави. Един от учредителите на партия " Другата България" рамо до рамо с Томалевски. Събирал пари за построяване на църква в Лондон, за които няма отчет, няма църква и парите ги няма. Няколко пъти събра пари и за организиране на протести, които също не отчете. Опит за ново събиране на пари, за учредяване на движение, което не успя, благодарение на това, че неговите "съдружници" със същите мераци, Детелин Кънчев и Росен Миленов го изоставиха, виждайки че Русанов е разобличен. Изтъкнаха измислени причини, но на всички стана ясно, че причината е да опитат да опазят името си чисто, но е мисия невъзможна.
Емил Русанов, в опит да се задържи, се върна към основата и началната причина, която, благодарение на честните хора, които застанаха до него и работеха за идеята, го направиха популярен, а именно - сваляне на мафията със всички средства.
Този му ход за момент му даде предимство, но мислим, че за пореден път ще излъже хората с популизма си. Все пак, дори да го направи, подема и нетърпимостта на хората е на предела и няма да се откажат. Те са готови за Революция.

Все по смело пишат в социалните мрежи и изкарват факти, чрез видео и снимки за геноцида на който са поставени.
Какво е всъщност " Геноцид" и как да разберем има ли такъв?!

Геноцидът е правен термин, с който се обозначават точно определени действия спрямо точно определени социални групи с точно определена цел. Той има своето легално определение най-напред в Конвенцията за предотвратяване и наказване на престъплението геноцид и в Римския статут за международния наказателен съд.

Нека видим и сравним политиката в България с дефиницията за Геноцид:

Чл.ІІ от Конвенцията дефинира като геноцид едно от следните действия, извършени с намерение да бъде унищожена изцяло или отчасти една национална, етническа, расова или религиозна група като такава:

1) Убиване на членове на групата; Всички сме свидетели на масовите убийства на прехода, които и до днес не са разкрити.

2) Причиняване на тежки телесни или душевни повреди на членове на групата; Свидетели сме, как песовете на мафията арестуват, заплашват, викат на "стачка" и пребиват хора които пишат по-смело за истината или излизат на протести. Виждаме, как властите обличат в униформи своите платени кучета, тролове и наркомани за да са повече и да бият протестиращите.

3) Умишлено налагане на групата на условия на живот, целящи нейното пълно или частично физическо унищожение;

Расизма е наложен изкуствено, чрез манипулиране на медиите, които го разпространяват, а властта го прилага чрез:
а)
Вкарване на ромите в гета, а другите етноси с принуждаване към емиграция.
б) Невъзможност да почнат работа, заради омраза към ромите или поради унищожаване на бизнеса на хора, опитващи да пробият.
в) Третират ги като хора 2 качество и налагат омраза между етносите, чрез лъжи.
г) Всяко нарушение, дори слушане на музика, се подема от медиите за да предизвика скандал, след който се пращат платените наркомани, назовавайки ги " рокери" да всяват смут. Или пък измислят " командос" с отличия, медали, велик боец-пияница, който да се напие и да предизвика бой и след това да се окаже, че един герой е пребит от 2 момчета. Разбира се, следва, бутане на къщи посред зима. Министър-пелтек, ръсещ патрЕотични глупости и дебати по телевизията от мастити " джорналисте" и полЕтолози, които "отварят" очите на народа, че за всичко са виновни ромите.

4) Налагане на мерки за предотвратяване на ражданията в групата;

Всички знаем колко народ се избива в болниците, майки при раждане и деца. Непрекъснато се налагат мнения, че ромите раждат от малки и по много. Интересното тук е, ако е така, защо аджеба не се увеличават като бройка?

5) Насилствено предаване на деца от групата на друга група.
Дори тези дни, станахме свидетели, на нагло отнемане на дете от майка му, защото нямала кола. Всички знаем, че отдавна има практика за отнемане на деца, точно по начина както са правили османците, които днес наричаме еничари...
Дават ги на приемни родители, свои хора, за да откраднат и се обогатят от това. Геноцидът има, както разбираме, ясно разпознаваеми белези.

1. Геноцидът е действие, насочено срещу народа.
2. Геноцидът се свежда до унищожаване - изцяло или отчасти, на някоя от посочените по-горе социални групи, като за целта членове на групата биват подлагани на точно определени действия:
Те биват убивани, телесно или душевно увреждани и пр. Действията са изчерпателно посочени, което означава, че те и само те могат да обуславят наказателната отговорност, предвидена за геноцида.
3. Геноцидът се характеризира преди всичко със специфичния си умисъл. Тоест, в унищожението на народа палачите са всички държавни власти плюс медии, платени предатели и бандити.
Прочетена 6211 пъти
Влезте, за да коментирате
Status API Training Shop Blog About Pricing © 2015 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Contact Help
Нагоре