Място за Вашата реклама

Понеделник, 14 Януари 2019 08:45

Символ на патриотизъм е бутането на ромски къщи, през зимата

Написана от 
Оценете
(0 гласа)
В последно време все повече чуваме по медиите в България за думата патриотизъм, а знаем ли какво е значението на тази дума?
 
Всички политици в България в последните 10 годни започнаха да влизат в парламента чрез думата патриотизъм. 
Или по-ясно казано заиграване с етническата карта на страната. Едните с думите, че ако не се гласува за тях, ще бъдат изселени в Турция. 
А другите с това, че ако не гласуват за тях, след време няма да остане нито един българин в България. 
Както знаем в сегашното правителство участие взимат и така наречените патриоти, които никой здраво мислещ човек в България, не ги припознава за такива. 
Скоро 2 момчета, български граждани но роми, набиха един "високо" квалифициран командос, който се напил и решил да покаже силата си на боец, като гони и бие цигани.
Но... улучил грешните противници и бил набит. Вече почти седмица от инцидента няма снимки, видео или друго, което да докаже тежкото състояние на пишман командоса.
Няма и обяснение от арестуваните роми за причината на инцидента.
Някак много неадекватна е ситуацията и подхода. Така беше и с арестуването на Иванчева, както и с "убиеца" на журналистката Виктория Маринова...
Можем да изредим още много случаи, но сме наясно, че каквото и да сложим е безсмислено, на фона на "промити мозъци".
 
След пиянските истории на командоса всички институции в България тръгнаха да събарят къщите на ромите, защото били не законни. 
 
Тук изникват няколко въпроса. Защо държавата позволява на ромите да си стоят къщи и с години не ги закача, а чак като се случи нещо подобно всички се втурват да 
събарят имоти и да гонят хората посред зима? Отговора е много лесен и очеваден дори за слепите!
Ромите не се пипат, защото на избори техният глас е важен на всички политически сили в страната. Независимо дали са леви, десни или националистически.
 
На всеки му е по-лесно да плюе вкъщи пред телевизора. Смелият български юнак, е силен само ако е на глутница... Юнаците на протести не излизат, но пък да гонят и бутат къщи
посред зима, да оставят деца на улицата могат... Велик е нашия войник, велик, велик...  много велик. 
Това в България е ежедневие, но за всички е нормално! 
Ромите са за това, да ги бият, да не им дават работа, принуждавайки ги да крадат и да са виновни за всичко в тая крадлива държава, раждайки се с печат "Виновен!" 
Но когато е набит пиян, лигавещ се и гаврещ с хората, дрогиран командос, или който и да е друг, изведнъж всички стават патрЕоти... 
 
Дали някой осъзнава, че ранен хищник е най- опасен? 
С тоя всекидневен натиск и обвинения, със смачкването, насилието и саморазправата над тези хора, политиците и медиите предизвикват буря, която може да помете и самите тях... 
И Европа, дори целия свят, ще застанат зад ромите, защото от години знаят, че в България, расизма е на ниво средновековие. 
Неграмотните политици и още по неграмотното население, дори не се замислят за последствията за страната. 
Политиците, в стремежа си за власт и пари, дори не спазват освен собственоръчно, създадените от тях закони, но и международните, които са подписали.
В България човешки права няма!!!
 
За радост, голяма част от населението вече осъзнава, че не циганите са причина за глада, мизерията и омразата, а неграмотните политици и техните песове полицията, както и послушните, предателски медии.
Символ на патриотизъм не е саморазправата с ромите, а саморазправата с мафията, която предизвиква глад, мизерия и расизъм!!!
Прочетена 5650 пъти Последно променена в Понеделник, 14 Януари 2019 09:00
Влезте, за да коментирате
Status API Training Shop Blog About Pricing © 2015 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Contact Help
Нагоре