Място за Вашата реклама

Сряда, 26 Декември 2018 11:46

Безобразно поведение на водач на автобус на Етап/Груп

Написана от 
Оценете
(0 гласа)
Явявял ли се е изобщо шофьорът Иван Иванов на психотест
    Днес ще публикуваме тук без никаква редакторска намеса писмото, което получихме на електронната си поща от клиентка на автопревозвача  Етап/Груп, пътувала от София за Бургас на 17 декември.
Ето и нейния разказ:
,,Драга редакция, обръщам се към вас с молба споделеното лично преживяване да достигне до повече читатели и клиенти на фирма ,,Етап/ Груп".
На 17 декември / понеделник / в 9.00 ч. се качих от Централана автогара София за Бургас, от сектор 25. Седях на място № 6, което е на втората редица седалки, до пътеката, откъдето имах прекрасна видимост към шофьорското място. През голяма част от времето, докато пътувахме при мокра пътна настилка шофьорът Иван Иванов говореше по телефоните си / два на брой / водейки ЛИЧНИ разговори, всеки от които с продължителност 20 минути. По едно време той разговаряше и по ДВАТА ТЕЛЕФОНА ЕДНОВРЕМЕННО, казвайки на човека, с когото говори по единия телефон да изчака и да не затваря, понеже трябва да вдигне и другия телефон!!! Надявах се това да спре, тъй като пътната настилка беше мокра, а предното стъкло на автобуса дори не беше почистено в горната си част  от натрупалия предния ден сняг. 
Седях на шесто място до пътеката и виждах,че Иванов НЕ ГОВОРИ С ПОМОЩТА НА ХЕНДС ФРИ, както по- късно твърдеше. Помолих съпруга ми да намери телефон или имейл на директора на фирмата, тъй като интернета в автобуса беше слаб, и да се обади или напише имейл до собственика на превозвача с молба да се предупреди шофьора. Тук е мястото да спомена, че този същият водач и преди е говорел по телефона си и е бил предупреждаван от мен, но след направена от моя страна забележка той се държи грубо и неадекватно!
Съпругът ми се обади до офиса на Етап, а няколко минути по- късно оттам се обадиха на шофьора. Нямам думи да опиша неговата неадекватна и грозна реакция...
Иван Иванов РЯЗКО МИНА В АВАРИЙНАТА ЛЕНТА, спря автобуса и крещейки попита кой стои зад сигнала! След като  отговорих, че това съм аз, той започна на висок глас да ме обижда пред всички, наричайки ме, цитирам: ,,малоумница", ,,куха лейка" и да ме псува!!! Помоли останалите пътници /не повече от 10 човека / които стояха доста по- назад, да се обадят от своя страна те до офиса и да опровергаят думите ми, уличавайки ме в лъжа... Една от пътничките се притесни дали ще пристигнем живи, тъй като Иванов беше изпаднал в амок и ме помоли да не му отговарям! До края на пътуването водачът, без никаква провокация от моя страна продължи да се подиграва с мен и да ме коментира. Изпаднал в истерия крещеше,че ако аз имам претенции той да не говори по телефона, не е трябвало да се качвам на автобуса до Бургас, а трябвало съпруга ми да ме закара с колата... Без коментар...
Подадох оплакване до КЗП- Комисията за защита на потребителите,  в която подробно описах  преживяното от мен. След празниците очаквам отговор оттам, надявам се този шофьр да бъде дисциплинарно уволнен!
Разбира се, аз повече няма да бъда клиент на Етап/ Груп, нито моите близки. Тук е мястото да изкажа своите прекрасни впечатления от автопревозвача ,,Karat s" , чийто клиент съм от скоро! Билетите са значително по- евтини, автобусите тръгват и пристигат на автогара ,,Юг", която се намира в идеалния център на Бургас, нови са и са чисти, а водачите им са с униформи и,забележете, НЕ ГОВОРЯТ ПО ТЕЛЕФОНА ПО ВРЕМЕ НА ПЪТ!!!
Това е, приятели. Желая Весели празници на всички читатели, бъдете здрави и отстоявайте правото си да пътувате безопасно! "Прочетена 6929 пъти Последно променена в Четвъртък, 27 Декември 2018 09:51
Влезте, за да коментирате
Status API Training Shop Blog About Pricing © 2015 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Contact Help
Нагоре