Място за Вашата реклама

Понеделник, 03 Декември 2018 10:17

Новите месии или "наглостта на лъжеца"

Написана от 
Оценете
(0 гласа)
Повторение на гледан филм!!!Учредителите на движението, отново ще бъдат неграмотни, не- доучили и подставени послушници.


Видеоклипът,публикуван долу, дава яснота по въпроса до какво се е домогвал Русанов и обяснява действията му до момента. Вече знаем, че той неведнъж е опитвал да пробие в политиката и това е поредния му опит. Сега Русанов създава сдружение, което да му прокара пътя до парламента.
Но за да е по- разбираемо, вижте видеото!
ТУК още едно видео.
 
Там прозира идеята,че никой не може да го свали от власт!
И забележете- сдружението, което ще се издържа от доброволни дарения и ЗАВЕЩАНИЯ, няма таван, нито забрана за конкретни лица и организации.
Няма и прозрачност.
Още със създаването на това движение, което " уж" ще се бори за народовластие и пряка демокрация, налага устав, при който той и Миленов, ще колят и бесят еднолично. Когато им се направи забележка, те побесняха, както е видно във видеото...

Русанов, който неведнъж е заявявал, че не иска структури, не само, че създава такава, но и категорично се самопровъзгласява за лидер.

До момента, той три пъти е събирал пари от хората,но не е отчел дори лев!
Преди това е събрал над 8000 паунда за църква, от които също не е отчел и лев. Но и църква няма...

Сега с този устав, най вероятно ще получат " дарения" от по 50 000/ 100 000€ и " завещания" от "честни" родолюбци и защо не, от хора които приживе ще им завещаят имотите си. Лица, които след това ще претърпят ,,нещастен инцидент", при който ще загубят живота си...
А нищо чудно да има още по-големи патрЕоти, да му дарят няколко милиона, просто така- от родолюбие. 
Като цяло устава се припокрива изцяло с партийна структура. Разграничението " засега" е само от членски внос. Това било ЗАКОННО. Още една клопка е заложена , която все още никой не забелязва. А именно, че учредителите ще са редакторите на " геноцида".
От всички тях, единствено Миленов и Русанов имат нужното образование, както и палавата редакторка на Русанов, която все още учи. Тоест, няма никаква конкуренция, която да измести последния.. А хората лесно могат да се манипулират от него. Играта на патрЕот е изиграна перфектно. Не напразно, интелектуалците, които реално дадоха тласък на страницата, бяха блокирани и омаскарени!
Русанов неслучайно ухажваше електорат, който е от винаги пренебрегвани и обвинявани за всичко хора, а именно ромите, които му дават здраво рамо, макар и само виртуално засега. Но когато им събере данните и ги приобщи към движението, това са гласове, които при наближаващите предсрочни избори, той ще предложи за продажба. Най- вероятно, ще си извоюва депутатски столове за него и Миленов, а на тях ще каже, че така ще борят мафията отвътре.
Интересен е факта,че двамата пишман спасители на България лъжат,че са запазили зала със сто места, за която трябва да платят...
А накрая се оказа,че срещата ще е само другарска,която може да се проведе и безплатно в произволно избран хотел.
 
Прочетена 6736 пъти Последно променена в Понеделник, 03 Декември 2018 11:11

Медия

Честни сини очи!
Влезте, за да коментирате
Status API Training Shop Blog About Pricing © 2015 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Contact Help
Нагоре