Място за Вашата реклама

Събота, 20 Октомври 2018 20:01

ОКАЗА СЕ НЕЗАКОННО, АКО НАРОДА СИ ПОТЪРСИ ПРАВАТА

Написана от 
Оценете
(0 гласа)
Издателят на вестник “Будилник” и създател на Фейсбук групата  за спасение на народа “Българи в България и чужбина против геноцида на Борисов” Емил Русанов  се оказа поредния проводник за разединение на българите. 
Самият Русанов  се хвали, че групата му наброява 40 хиляди.  Говори  в предаването на Сашо Диков по ТВ BiT, която по това време е свързвана с укрилия се в Белград банкер Цветан Василев. Медии виждат съвпадение, защото във Фейсбук страницата на предприемчивия българин често публикуват хора от страницата и блога “Войната срещу КТБ”, които са създадени от бивши служители и симпатизанти на банкера Цветан Василев, както сами са се определили. 

Революционният календар на Русанов стартира успешно през юли, когато 30 емигранти в Лондон протестираха пред българското посолство. Емигрантът в Лондон, с гръмки обещания, ежедневно нахъсваше и призоваваше през социалните мрежи за национален протест на 16 септември пред Народното събрание в София. Към него, сред лидерите и организатор на протеста се присъедини и бившият агент на ДАНС Росен Миленов, за когото се предполага, че е изнесъл от службите флашките със записи, известни като "Ало, Ваньо".

Емил Русанов явно се стреми към политическа кариера, след като вече 2 пъти неуспешно се пробва през 2011 с партия (Другата България) с Божидар Николов Томалев / Томалети / Томалевски известен още като Остап  Бендер. - и 2014 г. като евродепутат в Лондон от ЕП (Europeans Party). Това е британска партия, която представлява интересите на проевропейски настроените имигранти и местни във Великобритания. Русанов е зам.-шеф на ЕП, а лидер е румънският зъболекар Томи Томеску. Партията е създадена като отговор на агресивната политика срещу имигрантите на националистическата партия UKIP с председател Найджъл Фараж. 

Видео лайф на тема Референдумите бе излъчен във Фейсбук с участието на Емил Русанов и Росен Миленов. От диалога се разбира, че българският народ няма право /по техни думи/ да инициира подписка за референдум и да вкара въпросите в парламента, без предварително създадена структура (сдружение, движения, партия).
 
Според Русанов и Миленов, създаването на някакъв вид сдружение, което в основата си притежава партийна структура, за да може референдумът да „мине“, е абсолютно задължително. (Което си е манипулация).
Ако един народ в дадена държава, няма право да поиска законно правата си, що за държава е това???!
 
Пример: 
Представете си, че имате дом. Дом, за който сте се борили години наред. В него влиза крадец и Вие го хващате. Трябва ли да се съобразявате с желанията на крадеца, т.е да се пазарите с него, какво да вземе, какво да остави, какво да Ви върне или звъните в полицията?
В момента Русанов и Миленов ни предлагат точно това - да спазим условията и законите на крадците.
 
Да помислим:
Създава се движение!
Българите в чужбина събират пари, за да го финансират.
Наемат се офиси, както и областни управители, които от своя страна назначават хора по малките градове и села. Активистите сядат в офисите, премятат крак върху крак, забелвайки похотливо бедра с кафенцето и цигарката, очаквайки хамалите, събиращи подписи по улици, малки градчета и села. 
 
Ще има и плакати, флаери, надлежно водена документация, за което ще се наложи, покупка на лаптопи, импресори, хартия, мастило... и пр.
Ще се плаща, ток, вода... може би и интернет... 
Идеята беше различна, но защо ли се опорочи?
 
Къде сбъркахме? 
Да проследим събитията.
 
Русанов заминава за протестите в България на 16.09.2018г.
Лидерите на Групата „Против геноцида на Борисов и всички управляващи мафии“ бяха Емил Русанов и Светльо Козложов. Дори пътуваха заедно за протестите в България, но Русанов, под претекст, че има лична работа, изостави Козложов да се прибира сам.
И тук вече е недоумението, защото идеята е била, да се върнат заедно. Но Русанов, рязко променя плана и тръгва ден по- рано, оставяйки Козложов да пътува с автобуса.
 
Какво ли е наложило промяната...? Може би, срещата му със стар приятел?

Потвърдено е, че се е срещал с Томалевски, лидер на „Другата България“, в която Русанов е сложен като представител за емигрантите от Англия. За да разберете, кои са Томалевски и „Другата България“, четете тук:
 Забележете и администраторския екип на групата към днешна дата 
https://www.facebook.com/groups/364691707376/members/     

http://drugatabulgaria.org/?page_id=11716&fbclid=IwAR1X-2sAjSeOylE0LfZWziB5aY0sKO2wvJ9hhIhrCEd_XIZlTFecA8_j0fQ


Светльо тръгва с автобуса за Лондон, един ден след като Емил е хванал самолета за Англия. Пристигат почти по едно и също време, Емил през деня, а Светльо вечерта. В лайф-а който Русанов прави, обяснява, че е имал много работа и затова е закъснял с включването си. Какво е правил в Румъния, обаче? Или с кой ли е бил тези дни, можем само да предполагаме.
 
След завръщането на Русанов в Лондон се усеща рязка промяна в поведението му и дори целите, които излага. Започва все по–често да говори за сформиране на гражданско движение, сдружение, организация, фондация, под претекст, че той не иска да събира пари в личната си сметка повече. За да бъдело всичко легално и законно, трябва да се сформира подобна структура.
Един от нашите редактори се свърза лично с господин Росен Миленов, в този разговор той категорично се дистанцира от всякакви партии, движения или фондации. 
 
Но на лайф-а за Референдумите, Росен Миленов подкрепяше идеята за сдружение, от чисто юридическа гледна точка. В личен разговор между Антена и Миленов, той споделя, че е дал единствено съвет, като самия той се интересува само и единствено от целта на референдумите и тяхното постигане, като така прехвърля отговорността на Емил.
В крайна сметка Миленов публично подкрепи сдружението, което Русанов иска да създаде.
 
Да се върнем на Емил Русанов.
 
КАК след протестите изведнъж реши да създава сдружение?
Започна да подготвя хората за идеята. Изневиделица се появяват много нови администратори и редактори, като от тях някои членуват в БНО „Шипка“, „Воин“, „Боец“, „Будните“, и останалите групи като „тайната“ „681“. Групата на "Геноцида" също има много представители в тези групи, но макар и осведомен по въпроса, Емил подминава гузно темата, като маловажна. 
Логично е, че българите са бедни и нямат пари. А сдружението трябва да се създаде в България, затова ще бъде финансирано от емигрантите. От тези пари ще се възползват хора в България, но не е гаранция,че референдумът ще мине.
 
За 30 години имаше други референдуми, подписки, петиции и прочие, като абсолютно нито едно от тях не изпълни целта си.

Ако помислим, не е ли възможно новосъздаденото сдружение в бъдеще да се подготвя за нова партия?
Реално, това което е залегнало като програма, с наемане на офиси и структура, която в същността си е партия, при неуспех за референдума (което е почти сигурно), автоматично ще нахъса организаторите по високото, да се кандидатират за парламентарните избори. Което е и целта, според нас...

Сега конкретни факти:

1- Русанов се среща тайно с Томалевски;
2 - Променя плановете и си тръгва ден преди Козложов;
3 - Козложов тръгва с автобуса, едва на втория ден;
4 - Пристигат в Англия заедно, с разлика от няколко часа;
5 - Русанов продължава да е от видните членове на партия "Другата България";
6 - С Томалевски имат група "Другата България - партия на българските емигранти UK";

До тук за сега. Изводите оставяме на Вас.
 
Разполагаме, с аудиозаписи на Русанов, които за сега ще запазим, както и снимки от чат. В тях се вижда и чува, че всички решения в страницата и групата, които уж народа трябва да взима, се решават еднолично от него.
Виждат се и чуват, гадости, които приличат на сценарии за порно филм.
Държането на Русанов към колежките му в чатовете на администраторите, накара повечето да се махнат с отвращение.
Нещо повече, създаде секс чат за администрацията, който впоследствие изтри, след недоволството на някои от членове в админския състав.
 
Ако отрече и настоява, Антена България, ще публикува всички аудио файлове, както и снимки. 
 
 
 Ð¡Ð½Ð¸Ð¼ÐºÐ° на Bojidar Tomalevski.Снимка на Емил Русанов.
 
 
Прочетена 8841 пъти Последно променена в Събота, 20 Октомври 2018 21:09
Влезте, за да коментирате
Status API Training Shop Blog About Pricing © 2015 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Contact Help
Нагоре