Място за Вашата реклама

Неделя, 07 Октомври 2018 02:07

Мръсни игри в чиста идея

Написана от 
Оценете
(0 гласа)
След като получихме много съобщения разбрахме, че статията:  „Апостолът“ Ивайло Дамянов и „лустрацията“ на Будните Българи!", е предизвикала интерес в нашите читатели.    Вижте
Отчитайки емоциите,  които е създал анализа на лайфа на Ивайло Дамянов, решихме да погледнем и останалите свързани лица с движението на 
Будните и техния официален лидер.

Оказа се, че след излизането на статията, г-н Дамянов е претърпял пътен инцидент, екипът на Антена България, му пожелава бързо възстановяване, но за нас истината, която касае цял един народ, е най-важна и се ангажираме занапред, да проверим фактите и неточностите, които ни направиха огромно впечатление, в следствие на получените съобщения и прочетени коментари.

След като извършихме първично разследване, се натъкнахме на неща, които ни отвратиха.
 
След разцепването на Будните, предполагаме, че за да опази това, което му е останало, Ивайло Дамянов потърси обединение с други групи. 
Антена забелязва, че огромна подкрепа Дамянов получава от т.нар. ГЛАС, която структура е управлявана от бизнесмена от Пловдив Георги Величков.
Екипът ни попадна вчера на лайф на същия този Величков, в който той обясни, че ГЛАС вече е официално регистрирана фондация. 

Странно впечатление ни направи фактът, че под лозунга: 
"Давайте добрия пример", кръг от хора близки на Величков, започват различни благотворителни каузи за събиране на парични средства. 
Имайки предвид, че местните избори са едва след няколко месеца, екипът ни подозира, че Георги Величков се подготвя да влиза в предизборна кампания за кметско място в Пловдив. 
А всички много добре знаем, че работата по благотворителни каузи е безплатна реклама за организаторите, но тук явната цел от това е, да бъдат лесно разпознаваеми лица при следващите избори.
Същият този официален лидер на ГЛАС спомена за създаването на нова структура "681", в която се събират патриотични организации уж с цел обединяването им.
Предполагаме, че една от приоритетните им цели е вербуването на Емил Русанов /един от организаторите на протеста на 16.09.2018г./, като така се надяват, че ще получат наготово емигрантите.
 
Според нас по този начин начин се прави опит за събиране на достатъчен брой хора за членска маса, без която е невъзможно влизането в политиката и регистрирането на партия. Но тъй като народът е много чувствителен и мнителен на тема партии и политици, тези мераци на даденото уж патриотично обединение, най-вероятно ще бъдат прикрити под формата на гражданско сдружение или няколко такива формации с различни приоритети и инициативи под обща шапка. И всичко това добре прикрито под гръмки патриотични фрази и лозунги за България. 

Но ние този филм вече сме го гледали и помним главния урок. 
Сега Доброто се представя за зло, а злото за Добро! Заблудите плуват точно под повърхността.
 
За съжаление, се натъкнахме на още много, затова ще напишем всичко, в отделни публикации, за да не са прекалено дълги.
Сега само ще загатнем, че в тайното обединение "681" има хора от Фейсбук групата "Геноцида срещу Борисов", добавени, като техни представители... 
Русанов, дали е наясно с това...
 
Другото е, че вместо Дамянов да бъде изгонен от тайното обединение, заради неправомерно изхарчените пари, изхвърлиха други хора, които се осмелиха да покажат истината.
Нещо повече, за да се финансират Величков и екипа му обявиха каузи, чрез които щели да събират пари за болни, нуждаещи се и тн. 
Но всъщност, нали знаете, че отново става дума за пари?

И познайте, Дамянов е един от петимата шефове и продължава да е един от най-доверените хора на Георги Величков.
Оказа се, че изиграния театър, как Величков и Дамянов се разделиха, се спука като балон!
 
Екипът ни разполага с достатъчно доказателства и факти.
Подреждаме всичко и когато сглобим мозайката, първо Вие, нашите читатели, ще разберете истината, каквато е!
 
Септември си отиде без да се реши нито един въпрос от глобалното подреждане на обществата и формациите. 
Но създаде и показа съвсем ясно за виждащите къде е пътя и къде не и никога нищо няма да е същото. 
На невидимото поле все повече се усилва ролята на Българския Дух!  
Октомври дойде и очерта нови бури и нови играчи, които ни осветиха и разгърнаха нови посоки и нови обединения. 
За тях ще Ви разкажем в следващият ни разследващ материал.
 
Прочетена 5453 пъти Последно променена в Неделя, 07 Октомври 2018 10:35
Влезте, за да коментирате
Status API Training Shop Blog About Pricing © 2015 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Contact Help
Нагоре